Βασιλοπιτα 2018 (χειροποιητη ζαχαροπαστα)

2018
Καλή Χρονιά!!!

Αποφάσισα να παίξω με τα χρώματα για άλλη μια φορά, αυτό κάνω συνέχεια αυτές τις γιορτές. Έφτιαξα μια πολύχρωμη βασιλόπιτα για να αποχαιρετήσω την χρονιά που φεύγει και να καλωσορίζω αυτή που έρχεται. Αφιερώστε και εσείς λίγο από τον χρόνο σας, βάλτε μεράκι, αγάπη, και προσφέρετε την στους αγαπημένους σας. Θα είναι από τα χεράκια σας και αυτό την κάνει αυτόματα πολύτιμη και μοναδική!
Αποχαιρετάω λοιπόν μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της, πλούσια σε εμπειρίες και καινούριες γνωριμίες. Θυμάμαι με χαρά τα όμορφα πράγματα που μου συνέβησαν αλλά θυμάμαι και τα άσχημα που με βρήκαν και μου έδωσαν μεγάλα μαθήματα ζωής. Έπεσα πολλές φορές, μα άλλες τόσες σηκώθηκα και συνέχισα δυναμικά να περπατάω. Όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου και κοιτάζω μπροστά με αγάπη και χαμόγελο την καινούρια χρονιά που έρχεται.
Εύχομαι το 2018 να είναι για όλους μας μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα, πλούσια σε όμορφα συναισθήματα, γεμάτη από γλυκές και μοναδικές περιπέτειες, με ξεχωριστούς ανθρώπους γύρω μας και πολλά μα πολλά χαμόγελα παντού!!

Την συνταγή μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο
πατώντας εδώ



  Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!

Σχόλια

  1. Kαλή Χρονιά Ειρήνη. Εύχομαι ότι καλύτερο για το 2018 & πάντα γλυκές στιγμές.

    Υπέροχη βασιλόπιτα. Πολύ ωραία χρώματα & ωραία διακόσμηση.
    Και του χρόνου με υγεία.

    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Marion! Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ!!!