Αγαπημενα πρετσελ Βαυαριας (pretzel)!!!!

 Στη μνήμη μου έχω ακόμα τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου πρέτσελ καθώς το έκοβε ο υπάλληλος του φούρνου που επισκεπτόμασταν απέναντι από το σπίτι μας στη Γερμανία και να μου το γεμίσει με μια τεράστια φέτα μορταδέλα και μια εξίσου τεράστια φέτα τυρί!!! Η χαρά μου δεν περιγραφόταν όταν το έπαιρνα στα χέρια μου και απολάμβανα την πρώτη μπουκιά!!! Αφράτο από μέσα και με μια ελαφρώς τραγανή κόρα....ήταν Θεϊκή λιχουδιά!!! Πολλά χρόνια μετά έχω πάρει μαζί μου τις αναμνήσεις και βιώματα εκείνων των παιδικών μου χρόνων και την συνταγή για πρέτσελ την φτιάχνω για την οικογένεια εδώ στην Ελλάδα μας!! Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω άλλη μια αγαπημένη μου συνταγή που είμαι σίγουρη ότι όταν την δοκιμάσετε θα την λατρέψετε όπως και εγώ!!! 
 Την συνταγή θα την βρείτε και σε βίντεο 



Καλά να περνάτε φίλοι μου!!

Σχόλια

  1. Απο τα αγαπημένα μου. Γενικά αυτές οι ζήμες που πρώτα τις βράζεις και μετά τις ψήνεις είναι οι καλύτερο.
    Εχουν γίνει πολύ ωραία!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ!!!