Αρωματικα ρολακια κοτοπουλου με πεστο μαϊντανου, κοκκινες πιπεριες και τυρι!!!!

Μια συνταγή εύκολη και νόστιμη που μπορεί να σερβιριστεί σε γιορτινό τραπέζι και να κλέψει την καρδιά σας! Το αρωματικό πέστο μαϊντανού μαζί με την πιπεριά και το κεφαλοτύρι δίνουν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και γευστικά θα σας ενθουσιάσει η υπέροχη γεύση τους! Το κοτόπουλο γίνεται ζουμερό και τρυφερό αφού ψήνεται αργά σε κατσαρόλα και μετά συνεχίζει το ψήσιμο στο φούρνο. Η γλύκα από τις πιπεριές και η οξύτητα από τα ντοματίνια βγάζουν μια νόστιμη σάλτσα που συνοδεύει το φαγητό και ολοκληρώνει το πιάτο σας! Να σημειώσω εδώ ότι τα ντοματίνια είναι παραγωγής του μπαμπά μου και τα κονσερβοποίησα για να μπορώ να τα έχω όλο το χρόνο για τα φαγητά και τις σαλάτες μου. Όπως θα δείτε στο βίντεο διατηρούνται άψογα και δεν χάνουν σχεδόν καθόλου το σχήμα τους, με το που ανοίγεις το βάζο μοσχοβολάει το υπέροχο άρωμα τους!! 
Τον τρόπο κονσερβοποίηση μπορείτε να τον βρείτε πατώντας εδώ .
Απολαύστε τα Κυριακάτικα σας μεσημέρια με εξαιρετικό φαγητό φτιαγμένο απ' τα χεράκια σας και με την παρέα των αγαπημένων σας! Έως την επόμενη φορά πολλά πολλά φιλιά!!!

 Την συνταγή μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο





Να περνάτε όμορφα φίλοι μου!!!!

Σχόλια