Υπεροχα Χριστουγεννιατικα κερασματα με μια πανευκολη συνταγη για όλα!!

Μια βασική συνταγή γίνεται πασπαρτού για να φτιάξετε όμορφα σχέδια από μπισκότα και να τα κεράσετε στους φίλους σας!! Τα υλικά απλά η συνταγή στους περισσότερους είναι γνωστή, πρόκειται για την βασική ζύμη μπισκότου. Με επιπλέον λίγα ακόμα υλικά που υπάρχουν στο σπίτι φτιάχνετε 8-9 διαφορετικά σχέδια και 4 γεύσεις. Ένα πολύ ωραίο χειροποίητο δώρο που σίγουρα θα το απολαύσουν όσοι το παραλάβουν.
Η δόση που σας δίνω φτάνει να γεμίσετε 2-3 ταψάκια των 20 εκ. μπορείτε επίσης αν δεν θέλετε να τα βάλετε σε ταψάκι να τα φτιάξετε σε διαφανές σακουλάκια δεμένα με κόκκινες και πράσινες κορδέλες. 
Ένα μυστικό για επιτυχημένα μπισκότα είναι να τα βάλετε στο ψυγείο για 15' ή στην κατάψυξη για 8' πριν τα ψήσετε, έτσι παγώνει το βούτυρο και γίνονται φανταστικά!
Χρησιμοποιήστε ότι κουπ-πατ έχετε και φτιάξτε διάφορα σχέδια, αφήστε τα σκέτα ή βάλτε και μια γέμιση που σας αρέσει από σοκολάτα, μαρμελάδα, βουτυρόκρεμα ή ότι άλλο σας αρέσει.
Προσθέστε ακόμα σαν άλλη μια γεύση ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι και αμύγδαλο ή φουντούκι τριμμένο πολύ ψιλό. Αν θέλετε παίξτε και χρωματίστε την ζύμη σας με διάφορα χρώματα, οι επιλογές είναι άπειρες, απλά βάλτε πολύ φαντασία, κέφι και αγάπη!!!
  

Δείτε την συνταγή σε βίντεο








Να περνάτε καλά φίλοι μου!!
Έως την επόμενη φορά πολλά πολλά φιλιά σε όλους σας!!
Ειρήνη


Σχόλια