ΓΙουβαρλακια αυγολεμονο (με ενισχυμενο ζωμο)!!

Μια χειμωνιάτικη σούπα να γλύφεται τα δάχτυλα σας!! 
Παραδοσιακό μας φαγητό το οποίο εκτός από νόστιμο είναι αρκετά θρεπτικό και υγιεινό ειδικά μετά από μια ίωση όπου ο οργανισμός έχει εξαντληθεί και έχει ανάγκη να δυναμώσει. Τα γιουβαρλάκια τα ξεκινάω πρώτα από τον ζωμό, φτιάχνω έναν ενισχυμένο ζωμό όπου βάζω μέσα σε μια κατσαρόλα τα λαχανικά μου κομμένα σε μικρά κυβάκια, μαζί με ζωμό από κοτόπουλο και τα βράζω. Θέλω να αποκτήσει λίγο σώμα ο ζωμός μου και αυτός είναι ένας πολύ εύκολος και υγιεινός τρόπος καθώς θα ήθελα να αποφύγω το αλεύρι. Το ρύζι επίσης μέσα στα κεφτεδάκια είναι λιγότερο από όσο συνήθως βάζουν και αυτό γιατί δεν θέλω να χυλώσει πολύ το φαγάκι μου, βέβαια αυτό είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Τέλος, το αυγολέμονο γίνετε ελαφρώς κρεμώδης και το λεμονάκι είναι τόσο όσο, με την προσθήκη πιπεριού και λίγο έξτρα μαϊντανό από τα κοτσάνια του, το άρωμα αλλά και η γεύση του φαγητού μας απογειώνετε!!

 Δείτε την συνταγή και σε βίντεο
πατώντας εδώ








Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!!!
Έως την επόμενη φορά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!
Ειρήνη

Σχόλια