Αρωματικη τουρτα με πορτοκαλι-μανταρινι και κροκο κοζανης

Γιορτάσαμε τα γενέθλια της κόρης μου αυτό το μήνα, μπήκαμε στην κουζίνα μάνα και κόρη όπως κάνουμε παραδοσιακά κάθε χρόνο και οι δυο μας φτιάξαμε μια όμορφη και πολύ αρωματική τούρτα γενεθλίων. Η εποχή των εσπεριδοειδών τελειώνει και επιλέξαμε τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια να μας δώσουν το άρωμα και το χρώμα τους να δημιουργήσουμε  μια τούρτα πεντανόστιμη. Φτιάξαμε το παντεσπάνι σοκολατένιο και χρησιμοποιήσαμε δυο γεύσεις για την κρέμα, η μία με κακάο και η άλλη πορτοκάλι. Επιλέξαμε για το γλάσο πορτοκαλιού να δυναμώσουμε το χρώμα του με λίγο κρόκο Κοζάνης και δεν είχαμε άδικο, έγινε πολύ όμορφο και έδωσε μια πολύ φίνα γεύση.
Σαν μαμά της Μαρίας είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου, η Μαρία είναι ένα πλάσμα γεμάτο αγάπη, συμπόνια και με κατανόηση για τον συνάνθρωπο της. Ξέρει να εκτιμάει το κάθε πράγμα στην ζωή της και τα βήματα που κάνει σαν νέος άνθρωπος είναι σταθερά και με απίστευτη σοφία για την ηλικίας της. Ο Θεός με αξίωσε να γίνω μητέρα και με ευλόγησε στέλνοντάς μου αυτό τον άγγελο να την μεγαλώσω, να την βλέπω να ανοίγει τα φτερά της και να την καμαρώνω.
Καρδούλα μου, πάνω από όλα να είσαι υγιείς, τα όνειρα σου και οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα, να έχεις στην ζωή σου πολλές-πολλές χαρούμενες στιγμές με ανθρώπους που θα αγαπάς και θα σε αγαπούν και αυτοί. Για όλα αυτά που έρχονται στο μέλλον, εύχομαι να με χρειαστείς για έναν και μοναδικό λόγο..........απλά να τα μοιραστείς μαζί μου.
 Σ' αγαπώ πολύ-πολύ!!!!!
   Η μαμά σου!!

 
 

 Να περνάτε όμορφα φίλοι μου!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ!!!