Η νοστιμοτερη πικλα αγγουρακι ετοιμο σε 10'



Ένας πολύ παλιός τρόπος συντήρησης των λαχανικών και των φρούτων που μέχρι σήμερα τον χρησιμοποιούμε τόσο για να συντηρήσουμε τα λαχανικά μας αλλά πολύ περισσότερο για να τα απολαύσουμε με το ουζάκι ή το κρασάκι συνοδεύοντας τα ορεκτικά μας!! Το αγαπημένο μου λαχανικό που φτιάχνω την περισσότερη ποσότητα πάντα είναι το αγγουράκι, η φορές που θα το βρω στη λαϊκή πάρα πολύ μικρό είναι σπάνιες για να το φτιάξω ολόκληρο και έτσι το κόβω σε φέτες. Η συνταγή που σας δείχνω είναι αποτέλεσμα πολλών επαναλήψεων που έχω κάνει για να πετύχω ακριβώς την γεύση που ήθελα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. Έχει γλύκα που ισορροπεί τέλεια με την οξύτητα και έχει αραιωθεί με λίγο νερό για να μην είναι βαρύ στην υπόγευση που σου αφήνει. Έχει τα μυρωδικά του που δίνουν απίστευτο άρωμα και δυστυχώς όταν τα βάλω μπροστά μου ξεχνάω να σταματήσω να τα τρώω...χαχαχαχα! Η συνταγή είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη, μπορείτε να δοκιμάσετε αμέσως να φάτε να ξέρετε όμως ότι όσο τα αφήσετε στο βάζο τόσο πιο νόστιμα γίνονται.

Δείτε την συνταγή σε βίντεο



Καλά να περνάτε φίλοι μου, πάντα προσέχοντας τον εαυτό σας και τους γύρο σας!!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!





Σχόλια