Βραστα ψωμακια δειπνου!

 Καλησπέρα λατρεμένοι μου φίλοι!!!
Ένα ιδιαίτερο ψωμάκι που συνοδεύει τα γιορτινά γεύματα μας και σίγουρα εντυπωσιάζει με την λαχταριστή του εμφάνιση. Ροδοψημένο απ' έξω και μαλακό από μέσα, αρωματισμένο με βότανα, διακοσμεί το τραπέζι μας και προετοιμάζει τους καλεσμένους για ένα πολλά υποσχόμενο, πετυχημένο δείπνο.
Τα υλικά είναι λίγα και απλά, να δώσετε προσοχή στα βότανα που θα προσθέσετε. Προτιμήστε ένα μιξ που έχει περισσότερα βότανα και λιγότερα μπαχαρικά π.χ. θυμάρι, ρίγανη, δεντρολίβανο, κτλ. Η τεχνική του βρασμού κάνει αυτό το ψωμάκι ιδιαίτερο, προετοιμάζει και φουσκώνει το ψωμάκι για να μπει στο φούρνο να ψηθεί και να πάρει αυτό το υπέροχο λαχταριστό χρώμα.


Δείτε την συνταγή σε βίντεο



Να περνάτε καλά!!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!




















Σχόλια