Ψωμι πατατας γεμιστο με ελιες, κοκκινη πιπερια και φετα

Ένα πολύ νόστιμο και πρωτότυπο ψωμάκι σας έχω φίλοι μου! Το δοκίμασα για πρώτη φορά σε πολύ μικρή ηλικία όταν ήμουν στο εξωτερικό και μου είχε κάνει από τότε εντύπωση πως με την πατάτα μπορείς να φτιάξεις ψωμί. Στην κεντρική Ευρώπη είναι ιδιαιτέρως γνωστό αυτό το είδος ψωμιού και είναι πολύ αγαπητό σε όλους, δεν έχουν άδικο είναι όντως πολύ καλό. Χρόνια μετά ξεκίνησα να πειραματίζομαι με διάφορες παραλλαγές αυτής της συνταγής που πότε πετύχαιναν και πότε όχι. Σε αυτή την συνταγή θα φτιάξω ένα ψωμί-κουλούρι πατάτας με αρωματικά βότανα και θα το γεμίσω στην μια εκδοχή με ελιά και κόκκινη πιπεριά και στην άλλη εκδοχή με φέτα και κόκκινη πιπεριά. Μπορείτε βέβαια να παίξετε με τις γεύσεις και να κάνετε όποιο συνδυασμό εσείς προτιμάτε, μπορείτε να αφαιρέσετε ή και να προσθέσετε άλλα υλικά. Οι συνδυασμοί εδώ είναι άπειροι, φαντασία μόνο χρειάζεται και καλή διάθεση.
Για έξτρα άρωμα σας προτείνω ένα αρωματικό βούτυρο με σκόρδο και μαϊντανό για να αλείψετε τα κουλούρια μόλις βγουν καυτά από το φούρνο, μπορείτε βέβαια να παραλείψετε αυτό το στάδιο αν θέλετε ή να το φτιάξετε με light μαργαρίνη για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, δεν θα χάσει καθόλου απ' την γεύση του.
Λατρεύω αυτή την συνταγή και σας παροτρύνω να την φτιάξετε αν είστε κοντά σε αυτές τις γεύσεις, θα ξετρελαθείτε από την νοστιμιά της!!!

Την συνταγή μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο
πατώντας εδώ
 
 Καλή σας όρεξη φίλοι μου!!!

Σχόλια

  1. Φανταστικά Ειρήνη!!
    Η ζύμη γίνεται τέλεια & φουσκώνει. Θα μου αρέσει σίγουρα.
    Επίσης, το βουτυράκι στο τέλος του παέι πολύ ;)

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Marion! Η γεύση τους είναι μοναδική και είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν πάρα πολύ!!! Πολλά φιλιά !!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ πολύ!!!