Ευκολη τουρτα Red Velvet με γευση φραουλα για τον/ην Βαλεντινο/η σας!!!!

ΑΓΑΠΗ
Αυτό το υπέροχο συναίσθημα που νιώθει κάθε άνθρωπος είναι μοναδικό και αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αγάπη του αυτή την συγκεκριμένη μέρα με κάτι ιδιαίτερο για να δώσει χαρά στο ταίρι του και να του δείξει πόσο πολύ τον/ην σκέφτεται! Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε κάτι, ένα όμορφο λουλούδι από το κήπο σας, ένα ιδιαίτερο γλυκό που συνοδεύετε με ένα ιδιόχειρο σημείωμα είναι αρκετά για να κάνουν τον άλλο να χαμογελάσει!
Για τον σκοπό αυτό σας έχω μια εύκολη τούρτα με κατακόκκινο παντεσπάνι, σιρόπι φράουλας που μοσχοβολάει και μια απαλή λευκή κρέμα για να είναι ολοκληρωμένο το γλυκό μας!!
Η διακόσμηση είναι εύκολη και εντυπωσιακή, σοκολατένιες καρδιές σε διάφορα σχήματα από λευκή κουβερτούρα και περασμένες με χρυσή μεταλλική βρώσιμη σκόνη. Ενώ η τούρτα μας με λίγο χρώμα και κάποιες άτσαλες πινελιές μεταμορφώνετε σε ένα γλυκό εξαιρετικό!!
Γιορτάστε την αγάπη φίλοι μου, αγαπάτε τους γονείς σας, τα αδέρφια σας, το ταίρι σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας, δώστε τους χαρά και δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι στην ζωή σας. Είναι πολύ γλυκό να ξέρεις ότι κάποιος σε σκέφτηκε, σε νοιάστηκε και έκανε τον κόπο να σου χαρίσει ή να σου φτιάξει κάτι, άλλωστε ένα φιλί και μια αγκαλιά δεν κοστίζουν αντίθετα, γίνονται ανεκτίμητα σε βάθος χρόνου!!

 Δείτε την συνταγή και σε βίντεο





 Να περάσετε όμορφα!!
Έως την επόμενη φορά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!
Ειρήνη


Σχόλια