Το νοστιμο κεμπαπ της Ειρηνης!!

Υπέροχο μεζεδάκι μερακλίδικο και ζουμερό!! Μόνο που σε αυτή τη συνταγή το έχω φτιάξει στα δικά μας γούστα καθόλου καυτερό αλλά επίσης ζουμερό και υπέροχο!!!! Μπορείτε φίλοι μου εσείς να προσθέσετε ότι μπαχαρικό σας αρέσει για να το κάνετε όσο καυτερό θέλετε. Ανατολίτικο φαγητό το οποίο όμως είναι ιδιαιτέρως αγαπητό και στη χώρα μας!!! Ο κιμάς ιδανικά θα πρέπει να είναι μισός βοδινός και μισός αρνίσιος ή ακόμα και όλος αρνίσιος,  το κεμπάπ χρειάζεται το λίπος για  να νοστιμίσει και να είναι αφράτο. Ζυμώστε το καλά για αρκετή ώρα και βάλτε το να σταθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή και όλο το βράδυ. Γίνεται ακόμα νοστιμότερος!! Αν θέλετε να αποφύγετε το λίπος μπορείτε να μην βάλετε κιμά από αρνί και να προσθέστε 2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης!! Καλή σας απόλαυση φίλοι μου!!!
 Την συνταγή φίλοι μου μπορείτε να την δείτε και σε βίντεο


Καλά να περνάτε φίλοι μου!!!

Σχόλια