Μαθαινουμε να φτιαχνουμε βελουδινη κρεμα ζαχαροπλαστικης (Creme Patissiere)!!!

 Η Βασική κρέμα ζαχαροπλαστικής ή (Creme Patissiere) στα Γαλλικά ή Custard  στα Αγγλικά, σήμερα θα μάθουμε να την φτιάχνουμε στο σπίτι μας εύκολα και γρήγορα! Δεν είναι καθόλου δύσκολη όσο ακούγεται το αντίθετο θα έλεγα, τα υλικά της λίγα και η παραλλαγές της σε γεύσεις πάρα πολλές. Χρησιμοποιείτε σε τάρτες, τούρτες, κέικ, και σε πολλές άλλες παρασκευές γλυκών, με την προσθήκη κουβερτούρας μπορούμε να έχουμε μια εξαιρετική σοκολατένια κρέμα, μπορούμε να φτιάξουμε κρέμα με γεύση καραμέλας προσθέτοντας ένα κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο ή μπορούμε να φτιάξουμε κρέμα καφέ με την προσθήκη στιγμιαίου καφέ και 1 κ.σ. γάλα. Η επιλογές πολλές βάλτε την φαντασία σας και παίξτε με τις γεύσεις!!
Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτήν την υπέροχη και βελούδινη κρέμα και είμαι σίγουρη ότι θα σας εντυπωσιάσει σε γεύση και εμφάνιση!!


 Την συνταγή μπορείτε να την δείτε σε βίντεο



 Να περνάτε καλά φίλοι μου!!! 
Καλή επιτυχία!!













Σχόλια