Ρεβιθάδα λεμονάτη με λαχανικά!! (Θωρακίζει τον οργανισμό σας!!)

Με τέτοιες μέρες που περνάμε θέλουμε να έχουμε την οικογένεια αλλά και τον εαυτό μας σε καλή φυσική κατάσταση. Καλή διατροφή και άσκηση είναι το κλειδί για να έχουμε σώμα και πνεύμα γερό και δυνατό. Σας προτείνω σήμερα την υπέροχη χυλωμένη ρεβιθάδα της μαμάς μου, είναι με μπόλικο λεμόνι, αρκετά και διάφορα λαχανικά που δίνουν γεύση και νοστιμιά!! Η μαμά μου την έφτιαχνε πάντα λεμονάτη και να σας πω την αλήθεια μας άρεσε πολύ περισσότερο, το μυστικό της ήταν λίγες φλούδες πορτοκαλιού μέσα στο φαγητό, έδιναν πολύ ωραίο άρωμα στο φαγητό, λαχταρούσες να το δοκιμάσεις όταν η μυρωδιά του σου γαργαλούσε τα ρουθούνια και η γειτόνισσα μας πάντα όποτε μαγειρεύαμε ρεβίθια έλεγε της μαμάς μου..."..μα τι βάζεις βρε Έλλη μέσα στο φαΐ σου και μοσχοβολάει έτσι?".
Το μυστικό της ήταν λεμόνι και πορτοκαλόφλουδα για να μοσχομυρίζει το φαγάκι της!!! Ένα φαγάκι γεμάτο γεύση, ωραία αρώματα και αρκετά θρεπτικά στοιχεία για να θωρακίσουν τον οργανισμό σας, είναι νηστίσιμο και vegetarian! Συνοδέψτε με ζεστό φρεσκοψημένο ψωμάκι!
Μείνετε σπίτι φίλοι μου όσοι μπορείτε και σας επιτρέπετε, βγείτε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και πάντα προστατευμένοι. Καλή δύναμη να έχουμε, με προσοχή και υπομονή θα περάσει και αυτό!

 Δείτε την συνταγή και σε βίντεο







Καλά να περνάτε φίλοι μου!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας! 
Ειρήνη

Σχόλια