Μαθετε πως να βαψετε τα Πασχαλινα σας αυγα με χρωματα ζαχαροπλαστικης( 2 Τροποι)!

Ομολογώ ότι τέτοιο Πάσχα δεν το περίμενα φαντάζομαι και κανένας από εσάς, παρόλα αυτά όμως δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και προπαντός την καλή, θετική διάθεση μας. 
Η μέθοδος που χρησιμοποιώ κάθε χρόνο για να βάψω τα Πασχαλινά μου αυγά είναι με χρώματα ζαχαροπλαστικής. Είναι βρώσιμο υλικό και δεν με πειράζει αν περάσει μέσα στο αυγό. Τα χρώματα είναι πολύ ωραία αλλά πολλές φορές το κόκκινο δεν μου γίνετε τόσο έντονο όσο θα ήθελα παρόλα αυτά δεν με πειράζει καθόλου. 
Αφού τα βάψετε μπορείτε να τα στολίσετε με χαλκομανίες ή αυτοκόλλητα ή να φτιάξετε σχέδια με αυγογλάσο όπως εδώ... http://www.irinishomestylecooking.gr/2019/04/blog-post_16.html 
 Στο βίντεο σας δείχνω 2 εύκολους τρόπους να χρωματίσετε τα αυγά σας με χρώματα ζαχαροπλαστικής, ο 1ος είναι με την κλασική μέθοδο βουτώντας το αυγό μέσα σε διαλυμένο χρώμα με νερό και ο 2ος τρόπος  είναι ο πιτσιλωτός, δηλ. μέσα σε ρύζι χρωματιστό.
Σηκώνουμε μανίκια φωνάζουμε την οικογένεια να βοηθήσει και πάμε να διασκεδάσουμε φτιάχνοντας τα ωραιότερα Πασχαλινά αυγά για φέτος!!!


Όπως πάντα δείτε την εκτέλεση σε βίντεο
 






Καλό Πάσχα!!
Έως την επόμενη φορά, πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!
 



Σχόλια