Σπιτικα τουλουμπακια (τα ανατολιτικα)!!!

 Καλησπέρα φίλοι μου!!
 Από την ανατολή σας έχω σήμερα γλυκό το οποίο πολλοί είναι εκείνοι που το αγαπούν. Μελωμένες μπουκίτσες οι οποίες τηγανίζονται και μετά σιροπιάζονται. Η ζύμη και ο τρόπος παρασκευής θα σας θυμίσει πολύ αυτής της ζύμης που φτιάχνουμε για τα σου, η μόνη τους διαφορά είναι ότι αντί να τα φουρνίσουμε τα τηγανίζουμε. Άλλη μια ιδιαιτερότητα που έχει αυτή η συνταγή είναι ότι βάζουμε στο τηγάνι μας το λάδι και πριν το ζεστάνουμε βάζουμε τα τουλουμπάκια και μετά ανάβουμε την φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τηγανίζουμε. Το σιρόπι το φτιάχνουμε πρώτο και το βάζουμε στο ψυγείο να είναι παγωμένο όταν θα τα σιροπιάσουμε. Καλό θα είναι κατά την διάρκεια του σιροπιάσματος να βάζετε το σιρόπι στο ψυγείο να ξαναπαγώσει μέχρι να ψηθεί η επόμενη παρτίδα. Από τις καλύτερες, νοστιμότερες και ευκολότερες σπιτικές συνταγές για τουλούμπάκια που έχω δοκιμάσει ποτέ. Μια δοκιμή θα σας πείσει...
 
Δείτε την συνταγή σε βίντεο 







Σχόλια