Λαγανα με αλειμμα μελιου και χαρουπομελο!!

 Καλησπέρα φίλοι μου!!!
Αύριο ξημερώνει η Καθαρή Δευτέρα και επέλεξα να σας δείξω την συνταγή της λαγάνας που φτιάχνω στο σπίτι μου. Απλά τα υλικά αλλά με τέχνη στην δοσολογία που είναι πολύ σημαντική ώστε να βγει το ψωμάκι τέλειο, τραγανό απ' έξω με μια αίσθηση γλυκάδας από το μέλι και το χαρουπόμελο και αφράτο αλλά λεπτό από μέσα. Εννοείτε ότι του βάζουμε μπόλικο σουσάμι λευκό και μαύρο, ενώ την επάλειψη την κάνουμε 2 φορές για να ενισχύσουμε την γεύση. Όπως όλα τα ζυμαράκια θέλει καλή ξεκούραση ειδικά τώρα το χειμώνα αφήστε το λίγο παραπάνω χρόνο να φουσκώσει. Το άλειμμα είναι απίστευτα γευστικό, έχω συνδυάσει το μέλι της μέλισσας, το σπιτικό μέλι από το χαρούπι και το αποτέλεσμα όταν το δαγκώνεις σε εκπλήσσει ευχάριστα.
 
 
 Δείτε την συνταγή σε βίντεο
 
 
 
 Καλή Καθαροδευτεύρα να έχετε φίλοι μου!!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!!


 
 
 







Σχόλια