Μαθετε να φτιαχνετε ευκολα ζυμη κουρου!!!

Καλησπέρα φίλοι μου!!
Λατρεύω να δημιουργώ ζυμάρια, φαντάζομαι το έχετε καταλάβει πόσο πολύ τα αγαπώ, στο blog μου θα βρείτε πολλές συνταγές με σπιτικά ζυμάρια για πίτες, τάρτες, ψωμιά κ.α. Σας έχω λοιπόν σήμερα μάθημα για γρήγορη και εύκολη σπιτική ζύμη κουρού χωρίς μίξερ. 
Το ζυμάρι γίνεται αφράτο, βουτυρένιο και μοσχοβολάει πριν καν το ψήσεις. Θα σας δείξω βήμα-βήμα όλες τις λεπτομέρειες πως να φτιάξετε το ζυμάρι, το ανέβασμα, όπου είναι σημαντικό να μην το παραλείψετε και να έχετε υπομονή να ανέβει σωστά και τέλος το φούρνισμα και όλα τα μυστικά για να σας ψηθούν τέλεια επάνω και κάτω.
Την γέμιση σας την αφήνω στην δική σας προτίμηση, διάλεξα για το βίντεο να βάλω φρέσκα χόρτα που μου είχε στείλει η μητέρα μου από το χωριό, εσείς μπορείτε να βάλετε τυρί, λουκάνικο, σπανάκι ή ότι άλλο σας αρέσει και να τα απολαύσετε!!!
Όλα τα υλικά τα έχουμε σπίτι μας, ξεκινήστε τώρα και σε 2 ώρες θα έχετε έτοιμα τα πιτάκια, καλή επιτυχία!!!
 
 
Δείτε την συνταγή σε βίντεο
 


 
 Να περνάτε όμορφα φίλοι μου!!
Έως την επόμενη φορά πολλά-πολλά φιλιά σε όλους σας!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια