Κατσικακι με μυρωδικα σε λαδοκολλα που λιωνει στο στομα! (Με σως μουσταρδας και πετιμεζι)

 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!
Μπαίνουμε στην Μεγαλοβδομάδα και στην τελική ευθεία για την Κυριακή του Πάσχα. Σας έχω συνταγή πεντανόστιμη και γρήγορη!! Επέλεξα να φτιάξω κατσικάκι από προσωπική επιλογή, μπορείτε να το φτιάξετε και με αρνί. Αγοράστε μικρό σε ηλικία κατσίκι ή αρνί, επιλέξτε σπάλα ή μπούτι ή και τα δυο όπως έκανα στην συνταγή. Τα μυρωδικά δίνουν πολύ καλή γεύση στο κρέας, άνηθο, μαϊντανό, μάραθο, δεντρολίβανο, φρέσκο σκόρδο που είναι και η εποχή του, μαζί με διάφορα καρυκεύματα, καλό ελαιόλαδο και φρεσκοστημένο χυμό λεμονιού είναι τα υλικά μας. 
Πλύνετε σχολαστικά το κρέας και στεγνώστε το καλά, δεν θέλουμε να έχει υγρασία, μέσα στην λαδόκολλα θα βγάλει τα υγρά του και θα ψηθεί τέλεια! Οι τρύπες στο κρέας να τις κάνετε βαθιές ώστε να εισχωρήσουν καλά τα μυρωδικά και να πάρει γεύση όλο το κατσικάκι. Δεν βάζω πολύ αλάτι στην αρχή, το προσθέτω στο τέλος αφού ανοίξω την λαδόκολλα και το ξαναψήσω για να πάρει χρώμα.
Αυτή είναι όλη η διαδικασία, μη μου πείτε ότι δεν είναι εύκολη και γρήγορη?
Θα δείτε στο βίντεο πως λιώνει το κρέας όταν το ακουμπάς και πόσο εύκολα ξεκολλάει από το κόκαλο που σημαίνει ότι έχει ψηθεί τέλεια!!

Δείτε την συνταγή σε βίντεο




Να περάσετε καλά φίλοι μου!!
Καλό Πάσχα με υγεία!!!




















Σχόλια