Τραγανα κεφτεδακια λαχανικων

 Καλησπέρα φίλοι μου!!
Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτή την συνταγή, ευκαιρία να το κάνετε τώρα!! Αφράτη γέμιση λαχανικών και απ' έξω τραγανή κρούστα αυτά είναι τα κεφτεδάκια που γίνονται ανάρπαστα όταν τα βάλω στο τραπέζι!
Φτιάξτε τα και δώστε να δοκιμάσουν τα παιδάκια σας, είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψουν!
Δεν έχω να σας πω πολλά μυστικά, τα υλικά απλά, ψήνουμε για λίγο τα λαχανικα που έχουν υγρασία ώστε να την αποβάλουμε και να μη μας βγει στο κεφτεδάκι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μετά.
Πλάθουμε και τα περνάμε από αβγό και φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε αραβοσιτέλαιο καλής ποιότητας για ελαφριά γεύση ή τα ψήνουμε σε φούρνο αφού τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο στην μεσαία θέση σε αντιστάσεις και στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά ή μέχρι να πάρουν καστανόχρυσο χρώμα!

Δείτε την συνταγή σε βίντεο
 
Υλικά
400 γρ. βραστές πατάτες
2 καρότα
160 γρ. φρέσκα στρογγυλά φασολάκια
1 μέτριο κολοκύθι
100 γρ. πράσο
100 γρ. γραβιέρα
2 αυγά, Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Από 1/2 κ.γ. δυόσμο
θυμάρι, ματζουράνα
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι-Πιπέρι

Για το πανάρισμα
3 αυγά
200 γρ. φρυγανιά

Αραβοσιτέλειο για
το τηγάνισμα










Ελπίζω να σας άρεσε η συνταγή, θα τα ξαναπούμε σύντομα με καινούρια, έως τότε... να περνάτε καλά!!
Φιλιά σε όλους σας!!


























































Σχόλια