Μάθετε να φτιάχνετε noodls πανεύκολα!!! (χωρίς αυγά)


 Να σας πω ότι τα τρώω 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, ειδικά το χειμώνα με διάφορους ζωμούς που ετοιμάζω με κρέας ή λαχανικά. Τα έχω λατρέψει και έχω δοκιμάσει άπειρες συνταγές που υπάρχουν στο διαδίκτυο με ή χωρίς αυγά. Η συνταγή μου αυγά δεν έχει, που σημαίνει ότι είναι νηστίσιμα και vegetarian. Με ζωμούς λαχανικών είναι ότι πιο νόστιμο, ελαφρύ γεύμα έχετε φάει και τέλειο για τα παιδάκια σας! 
Θα δείτε ότι είναι πολύ απλή διαδικασία δεν χρειάζεται να τα ζυμώνετε για ώρες, λίγο ζύμωμα στην αρχή να ενωθούν όλα τα υλικά, θέλουμε σκληρό ζυμάρι και μετά το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 3 ώρες με 2 μόνο ζυμώματα του 1 λεπτού ενδιάμεσα και είναι έτοιμα!
Μπορείτε να τα φτιάξετε εκτός από σούπα σε σαλάτα, να τα συνδυάσετε με φαγητά κατσαρόλας π.χ. ραγού, κοκκινιστά και ταιριάζουν επίσης φανταστικά με διάφορες σάλτσες.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις έχουμε πάντα στο σπίτι μας, λίγο αλάτι, σόδα και νεράκι, απλά, εύκολα υλικά για να τα φτιάξετε και να τα απολαύσετε με της αγαπημένε σας συνταγές.  

Υ.Σ. Επειδή έχουν αλεύρι και σόδα θέλουν μπόλικο νερό για να βράσουν πρώτα και να φύγει το πολύ άμυλο, μην κάνετε το λάθος που έκανα και εγώ που τα έβαλα απευθείας μέσα στο ζωμό ωμά. Το αποτέλεσμα ήταν να μου εξαφανίσουν όλα τα υγρά και να πήξει το φαγητό μου. Έχω κάνει κι εγώ τα ωραία μου λάθη...χαχαχαχαχα  

Δείτε την συνταγή σε βίντεο
πατώντας εδώ Σπιτικά noodles
 
Υλικά
Για τα νούντλς
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
80-100 ml χλιαρό νερό

Για την σούπα
300 γρ. χοιρινή σπάλα ή μοσχάρι ή κοτόπουλο
1 καρότο, 
70 γρ. αρακά
1 κρεμμύδι, 
Λίγο πράσο
1 κούπα μπρόκολο 
1 κολοκύθι
1 Δαφνόφυλλο
7 κόκκους μπαχάρι
3  λεπτές φέτες φρέσκο τζίντζερ
80 γρ. (1/4 κουπα) καλαμπόκι
Λίγο σέλερι
1,5 λίτρο ζεστό νερό ή ζωμό της αρεσκεία σας
Ελαιόλαδο
Αλάτι-Πιπέρι








Ελπίζω να σας άρεσε! Θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέα συνταγή, έως τότε να περνάτε καλά, να είστε ασφαλείς. Πολλά φιλιά!!

























































































Σχόλια