Ρύζι μπασμάτι, σπυρωτό κι έτοιμο σε 5'

 Μαθαίνουμε έναν εύκολο τρόπο να βράσουμε σωστά το μπασμάτι μόνο σε 5 λεπτά! Αφήνουμε το ρύζι να βράσει με τα μπαχαρικά και μυρωδικά για λίγα λεπτά να ''ρουφήξει'' νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα με τον ατμό. Δείτε στο βίντεο όλα τα μυστικά και την τεχνική για να πετύχετε κι εσείς ένα φοβερό συνοδευτικό για πολλά νόστιμα πιάτα! 
 
Υλικά
1 κούπα ρύζι basmati (265 γρ.)
1 δαφνόφυλλο
Λίγο φρέσκο θυμάρι
3 κόκκους μπαχάρι
1 κ.γ. αλάτι
Πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο 

Δείτε την συνταγή σε βίντεο
πατώντας εδώ Σπυρωτό Μπασμάτι
 

 Θα τα ξαναπούμε φίλοι μου σύντομα με νέα συνταγή!
Έως τότε να περνάτε καλά, πολλά φιλιά σε όλους σας!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια